Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Aparat De Legat La Vie

Aparat De Legat La Vie

Aparate de legat contine 7 produse. Cumpara acum, 100% sigur prin garantia de livrare.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Am facut acest video pentru a demonstra. Vizionați video de utilizare apasand butonul verde detalii. Poate fi folosit pentru legat vita de vie, pomi fructiferi pe spalier cat si 1 x aparat de legat via 1 x arc 1 x lama de rezerva fotografiile au caracter.

Cleste De Legat La Vie Legatrice
vizitati articolul complet aici : https://www.agrokit.ro/cleste-legat-vie-legatrice
Poate fi folosit pentru legat vita de vie, pomi fructiferi pe spalier cat si 1 x aparat de legat via 1 x arc 1 x lama de rezerva fotografiile au caracter. Download as pdf, txt or read online from scribd. Locatie de utilizare exterior, interior.

Banda de legat (20 rola).

Aparatul poate fi folosit pentru dirijarea si legarea lastarilor la vita de vie, legume si pomi fructiferi. Usor de folosit pentru legarea vitei de vie,pomilor fructiferi si legumelor,etc. De plasticâ 1000 ace de capsat aparatul de legat vita de vie cumpara aparatul de legat cu banda, utilizat la culturile de vita de vie, rosii.

Dispozitiv de legat rapid plantele: Aparatul poate fi folosit atat pentru legat vita de vie, pomi fructiferi pe spalier, cat si pentru legume sau flori, difera doar. Lama zimtata pentru taiere banda.

Limba Engleză Stricată In Vogă Campus Capse Aparat Legat Vie Casacautatoruluideaur Ro
vizitati articolul complet aici : http://www.casacautatoruluideaur.ro/capse-aparat-legat-vie
Electronice, accesorii electronice si servicii; Aparatul pentru legat vita de vie se foloseste impreuna cu banda din panza biodegradabila si capse speciale , care se achizitioneaza separat. Aparatul de legat este ușor de operat și convenabil, de înaltă eficiență și nu afectează în niciun fel planta legată.

100%(1)100% found this document useful (1 vote).

45 mm ø (diametru) date tehnice: Bonusurile acumulate pot fi utilizate pentru maxim 10% din valoarea urmatoarei cumparaturi; Capsatorul este foarte usor de operat, reduce timpul de munca si preia volumul de munca de la 5.

Aparat pentru legat vie si legume, evotools. Aparat de legat cu banda pentru vita de vie si legume. 1 x aparat de legat via.

99 Lei Aparat Pentru Legat Vita De Vie Si Legume 10 000 Capse 20 Role De Banda Target Deal
vizitati articolul complet aici : https://targetdeal.ro/aparat-pentru-legat-vita-de-vie-si-legume-10-000-capse-20-role-de-banda/4267
Dispozitiv de legat rapid plantele: Savesave aparat de legat vita de vie for later. 100%(1)100% found this document useful (1 vote).

Aparat de legat vita de vie tapetool date tehnice:

Banda de legat (20 rola). Dispozitiv de legat rapid plantele: Capsatorul este foarte usor de operat, reduce timpul de munca si preia volumul de munca de la 5.

Posting Komentar untuk "Aparat De Legat La Vie"