Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Zacusca De Vinete Cu Gogosari

Zacusca De Vinete Cu Gogosari

Reţetă picantă de zacuscă cu vinete si gogosari. Se lasa la foc mare 3 minute, apoi se da focul mai mic si se mai lasa sa fiarba acoperit pana cand se alege se lasa 15 minute sa se raceasca, apoi se inchid borcanele.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Ingrediente 4 kg de rosii 4 kg de gogosari ( sau ardei ) 4 kg de vinete 2 kg de ceapa 1,2 l ulei 100 ml otet+100 gr zahar au rol de conservant (este obtional) 15 gr piper boabe.zacusca de vinete reteta veche | gina bradea. Se coc vinetele si gogosarii. Reteta rapida si dietetica de zacusca cu vinete si gogosari.

Zacusca De Vinete Lalena Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.lalena.ro/reteta/980/Zacusca-de-vinete/
Se curata si se toaca impreuna pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taie felii). Zacusca de vinete cu gogoşari este una dintre cele mai simple reţete. Aceeasi reteta de zacusca cu vinete si gogosari o poti insa faci si pe timpul iernii in cazul in care ai pus la pastrare, la congelator, vinete si ardei copti.

(eu de obicei ii coc tot pe plita sau pe tava in curte) * legumele se intorc din cand in cand, pe toate partile, pentru a se coace cat mai bine.

30 de gogoşari roşii, 12 vinete coapte, curăţate şi bătute mărunt, 1 l ulei, 2 kg ceapă. Se lasa la scurs pentru 1 ora. 1 paharel (de vin) cu ulei;

Zacuscă de vinete şi gogoşari. Imi place mult sa prepar zacusca cu gogosari copti, este mai gustoasa. O reteta de zacusca de vinete dietetica.

63 Rețete Simple Pentru Zacusca De Vinete Craftlog Romania
vizitati articolul complet aici : https://craftlog.com/ro/gatit/explore/zacusca-de-vinete
Ceapa se înmoaie în ulei, după care se adaugă gogoşarii, vinetele, roşiile şi celelalte componente. Se coate cu paleta morcovul si se pune peste ardeii si vinetele coapte. Felul principal foarte ușor 20 min 20 min.

5 kg vinete 2 kg gogosari 2 kg kapia 1 kg ceapa alba 1 l suc de rosii 1 l ulei 4 lg sare dura 1 lingurita boabe de piper negru 7 foi dafin.

Bucataras ro zacusca cu vinete gogosari si kapia facebook. 4 vinete 2 cepe 450 g pasta de ardei capia si gogosari 100 ml suc de rosii. Cînd sînt gata, se ia cratiţa de pe foc şi se toarnă zacusca în borcane (este indicat ca sub borcanul în care turnaţi zacusca să fie o farfurie de tablă, pentru a evita crăparea.

(eu de obicei ii coc tot pe plita sau pe tava in curte) * legumele se intorc din cand in cand, pe toate partile, pentru a se coace cat mai bine. Zacusca soacrei mele din vinete cu ciuperci are mare cautare printre prietenii nostri. Imi place mult sa prepar zacusca cu gogosari copti, este mai gustoasa.

Zacusca De Vinete Si Gogosari Gurmandino Ro
vizitati articolul complet aici : http://gurmandino.ro/2011/09/14/zacusca-de-vinete-si-gogosari/
Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie in sferturi. Se lasa la scurs pentru 1 ora. Se taie ceapa in 6 sau 8 si se caleste bine.

Reteta de zacusca de vinete este cea mai raspandita si una din cele mai indragite.

Se lasa la scurs pentru 1 ora. Asezam zacusca in borcane, le capsam si le dam la dunst uscat (in paturi ) pana a doua zi. Zacusca de vinete si ardei gogosari.

Posting Komentar untuk "Zacusca De Vinete Cu Gogosari"