3 oua, o cana cu zahar, 1 cana cu nuci pisate, 1 lingura cu bicarbonat, 4 linguri cu miere, 1 varf de cutit cu sare, faina cat cuprinde., 1 kg de smantana cu 20% grasime, o cana nuci pisate, 80 gr. Pentru crema bateti smantana cu zaharul.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Crema fiarta de nuca si smantana este foarte fina si gustoasa.prajitura preferata a copilariei mele. Prajitura mozaic este o prajitura cu blat pufos cu nuca si rahat , crema fina si foi de napolitana. Fiecare bucata se decoreaza cu un drajeu de ciocolata si o bucata de nuca.
Cand este complet topit si ajunge la culoarea caramelului, adaugam nuca macinata si mai tinem putin pe foc. Mod de preparare foi : Cand se topeste zaharul adaugati nuca si esenta de rom.
Daca este foarte tare adaugati o lingura de lapte sau apa rece pentru a nu se face unt.
Aici gasiti reteta foilor de napolitana cu nuca si crema caramel. Prajitura cu foi si crema caramel • gustoase.net. Pentru crema, se fierb nuca si apa, se adauga uleiul si zaharul si se amesteca pâna se obţine o crema spumoasa care se lasa la racit.
Prăjitura se lasă să se intărească cateva ore sau o noapte, apoi o tăiem in portii mici si o putem servi la ceai sau cafea. 350 gr zahăr, 4 gălbenusuri, 200 gr unt cu 80% grasime , 250 gr nucă măcinată, 5 foi de napolitană, o fiolă esentă de rom sau vanilie. Decor aschii de ciocolata alba si neagra.
Bezea cu nuca 6 albusuri 6 linguri zahar 1 lingura zahar vanilat 6 linguri nuca macinata 3 linguri faina. Apoi se portioneaza in 12 bucati. Intepati foaia de aluat cu o furculita din loc in loc.
Desert de casa va prezinta o varietate de retete culinare pentru deserturi si dulciuri de casa pe care le puteti gati usor si rapid.
Adaugă untul moale si mixam pana se incorporeaza,apoi,adaugam nuca si amestecăm. Fiecare bucata se decoreaza cu un drajeu de ciocolata si o bucata de nuca. Prajitura cu foi, nuci si frisca este desertul ideal pentru o.
Ingrediente pentru foile cu miere : Fiecare bucata se decoreaza cu un drajeu de ciocolata si o bucata de nuca. Este una din cele mai apreciate prajituri de casa , asta pentru ca este deosebita ca aspect si gust.
Umpleti foile cu crema obtinuta si turnati glazura peste ultima foaie. Pentru foi, se topeste zaharul în sucul de mere, se pune sare si apoi se completeaza cu faina amestecata 2. Intepati foaia de aluat cu o furculita din loc in loc.
Umpleti foile cu crema obtinuta si turnati glazura peste ultima foaie.
Nu e deloc greu de facut, imediat se. Aici gasiti mai multe prajituri cu foi. 3 oua, o cana cu zahar, 1 cana cu nuci pisate, 1 lingura cu bicarbonat, 4 linguri cu miere, 1 varf de cutit cu sare, faina cat cuprinde., 1 kg de smantana cu 20% grasime, o cana nuci pisate, 80 gr.
Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Foi Si Nuca"