Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Salata De Telina Cu Maioneza

Salata De Telina Cu Maioneza

Nu te speria daca salata ta capata repede o culoare aramie, e de la mar (odata oxidat, va. Maioneza joaca un rol foarte important in salata de telina, ideal este sa folosim o maioneza preparata in casa (click pentru reteta rapida de maioneza) saram si piperam telina rasa, iar optional o stropim cu o lingurita de zeama de lamaie (facem asta pentru a nu oxida telina, multora nu le place sa o vada.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Zeama de la 1/2 lamaie. Salata cu telina face furori mereu la petreceri sau diferite evenimente. Se piseaza usturoiul cu sare si se adauga la maioneza pregatita anterior, impreuna cu telina data prin razatoare, conopida taiata marunt si albusurile tocate cubulete de la cele 2 oua fierte.

Salata De Telina Cu Maioneza Sa Gatim Cu Gina
vizitati articolul complet aici : https://sagatimcugina.wordpress.com/2016/02/25/salata-de-telina-cu-maioneza/
Pagina principală » salate » salate de legume » salată de ţelină cu maioneză şi mere. In final amestecam telina cu maioneza si obtinem o delicioasa salata vegana pe langa faptul ca are o culoare absolut uimitoare este si foarte hranitoare. 2 linguri de maioneza rapida.

Telina se curata de coaja se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri fine.

In final amestecam telina cu maioneza si obtinem o delicioasa salata vegana pe langa faptul ca are o culoare absolut uimitoare este si foarte hranitoare. Stropiti imediat merele si telina cu zeama de lamaie (optional) pentru ca se vor oxida rapid (in cazul in care nu va place acest lucru, desi maioneza va ornati cu patrunjel verde, tocat marunt. Mod de preparare salata de telina cu iaurt si maioneza.

A treia reteta de aperitiv cu care fac furori la adunarile cu prietenii si familia sau colegii de servici este aceasta (si promit sa trec la alte categorii de retete ). Scade tensiunea arteriala, detoxifica organismul, regleaza disfunctiile hormonale si lista poate continua mult si bine. Maioneza joaca un rol foarte important in salata de telina, ideal este sa folosim o maioneza preparata in casa (click pentru reteta rapida de maioneza) saram si piperam telina rasa, iar optional o stropim cu o lingurita de zeama de lamaie (facem asta pentru a nu oxida telina, multora nu le place sa o vada.

Salata De Telina Cu Morcov Si Maioneza Rețete Fel De Fel
vizitati articolul complet aici : https://retetefeldefel.ro/salata-de-telina-cu-morcov-si-maioneza/
Dam salata la frigider pentru cel putin 30 de minute pentru a se imbina. Are un amestec minunat de texturi si arome. Galbenusul fiert trecut pe razatoarea mica, amestecat cu mustar si frecat cu ulei pus cate putin.

Se decojeste telina cu un peeler, in strat subtire.

Salata de telina cu maioneza este o reteta usoara, racoritoare si extrem de gustoasa! 1 morcov mare ( 100 g). Telina se curata de coaja se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri fine.

Puteti adauga si o lingura cu smantana sau iaurt gras. 3 mere acrisoare rase, 1 telina mare rasa, apa, otet, maioneza. Zeama de la 1/2 lamaie.

Salata De Telina Cu Maioneza Sa Gatim Cu Gina
vizitati articolul complet aici : https://sagatimcugina.wordpress.com/2016/02/25/salata-de-telina-cu-maioneza/
Zeama de la 1/2 lamaie. Serviti salata pe felii de paine proaspata. 1 radacina telina (potrivita ca marime), maioneza din doua galbenusuri (ulei, mustar, sucul de la 1 lamaie, sare, piper), 1/2 lingurita marar uscat, 1 ardei rosu (pentru decor).

Dam salata la frigider pentru cel putin 30 de minute pentru a se imbina.

Pentru a preveni oxidarea stropim telina rasa cu zeama de la jumatate de lamaie. Piept de pui, telina, mar, lamaie, gogosari, sare, ou, ulei, mustar, patrunjel, iaurt. Zeama de la 1/2 lamaie.

Posting Komentar untuk "Salata De Telina Cu Maioneza"